Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 серпня 2017 року 18:42

В Пирятині пройшов перший карнавал „Королева бензоколонки“

Ініціаторами проведення карнавалу виступили редактор газети „Пирятинська правда“ та депутат міської ради Аліна Мірошніченко. Пирятинська міська рада підтримала цю ідею і 26 серпня в районі автостанції № 1 відбувся перший в Пирятині карнавал „Королева бензоколонки“. Одяг, прототипи героїв фільму, посуд, їзда на роликах, перегляд фільму створили неймовірну атмосферу свята.

Карнавал розпочався із ефектної появи головної героїні фільму Людмили Добрийвечір. Також на свято прибули Панас Петрович та Рогнеда Карпівна. Далі дітвора активно взяла участь у спортивній частині карнавалу. Були змагання на роликах, дівчатка продемонстрували свої вміння на „приборі для стройності фігури“ та скакалці.

Потім карнавальною ходою учасники заходу рушили до основного місця подій. Чимало пирятинців та гостей міста зібралися на свято. А тут на них чекала концертна програма за участю духового оркестру, який виконав низку композицій різних років. Глядачі сміло йшли в танок під звуки улюблених мелодій. Не обійшлося і без пісні, яку виконала Людмила Добрийвечір у фільмі „Королева бензоколонки“. До слова запросили очевидця зйомок фільму в Пирятині, який поділився своїми спогадами. Лариса Ковалівська зачитала власний вірш, який спеціально написала для карнавалу.

Міський голова Олексій Рябоконь, Юрій Береговий та Аліна Мірошніченко привітали всіх зі святом. Подякували тим, хто долучився до організації проведення карнавалу, який не схожий на жодний інший захід, який із впевненістю можна назвати „наш“. Також вручили нагороди переможцям та призерам спортивних змагань – футболки із крилатими фразами фільму.

Попередньо було проведено опитування серед пирятинців на кращу автозаправочну станцію в місті. За результатами голосування переможцем стала АЗС „ОККО“. Нагороду закладу буде передано найближчим часом.

Відвідувачі заходу також мали можливість переглянути фото-виставку місцевих фотографів, сфотографуватися в облаштованій фотозоні. Пирятинський краєзнавчий музей представив посуд років зйомок фільму та іграшки 60-70 років. Педагоги станції юних техніків та Центру дитячої та юнацької творчості провели майстер-класи із виготовлення паперових квітів.

Закінчився карнавал спільним переглядом фільму „Королева бензоколонки“, якому цього року виповнилося 55 років.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua