Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 серпня 2017 року 18:30

Відбулося чергове засідання виконкому міської ради

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. На розгляд було винесено близько двадцяти питань.

Прийнято рішення щодо визначення ДП „Пирятинтеплопостачання“ виконавцем послуг з постачання теплової енергії для ДНЗ „Ромашка“ та централізованого опалення житлового будинку № 33 по вул Коцюбинського. Разом з тим, Пирятинською міською радою проводиться робота щодо  переведення цього будинку на індивідуальне (поквартирне) опалення, відповідно до Програми, затвердженої рішенням двадцять сьомої сесії Пирятинської міської ради від 08 серпня 2017 року.

Рішенням виконавчого комітету утворено штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Пирятинської міської ради, затверджено Положення про штаб та його посадовий склад. Очолює штаб міський голова Олексій Рябоконь.

Наступним рішенням надано повноваження новому інспектору з благоустрою комунального підприємства „Каштан“ на складання протоколів про адміністративні правопорушення. Ця робота була слабким місцем в діяльності підприємства, з приходом нового працівника очікується її покращення.

Заслухано інформацію директора Пирятинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юлії Кабушки про соціальну підтримку та організацію оздоровлення сімей учасників антитерористичної операції та сімей загиблих учасників АТО. Центру дано доручення організувати запровадження системи знижок учасникам АТО підприємцями та організаціями, які здійснюють діяльність на території Пирятинської ОТГ.

Крім того, прийнято низку рішень щодо надання тимчасових дозволів на розміщення дитячих розважальних атракціонів та нестаціонарних засобів для здійснення виїзної торгівлі під час святкування Дня незалежності та Дня міста. Мешканцям кількох квартир у багатоповерхових будинках їхні квартири передано безоплатно у приватну власність.

Одне питання щодо надання дозволу Пирятинській районній організації учасників антитерористичної організації „Учасників бойових дій“ на облаштування канатного містечка в парку „Фантазія“ відкладено для доопрацювання.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua