Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 серпня 2017 року 08:09

З Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Дорогі пирятинці!

Щиро вітаю Вас з Днем Державного Прапора та 26-ю річницею Незалежності України! Ці два свята – найголовніші для нашої країни, адже символізують незламний дух українського народу та прагнення жити у вільній, незалежній і соборній державі.

З проголошенням незалежності України національні символи – Гімн, Прапор та Герб стали на боці утвердження самостійності та суверенітету держави.

В усі роки для всіх народів світу державний прапор – найвища і найшанованіша святиня. Під своїми знаменами воїни вирушали на війну, захищаючи батьківщину. І сьогодні українці знову відстоюють незалежність нашої країни, а жовто-блакитний стяг – це не лише національний символ, а й національний оберіг.

Наше завдання – зробити державу сильною, змінюючи на краще усі сфери життя. Вдячний Вам за всі добрі справи, які зроблені, робляться та будуть робитися.

Попереду ще багато клопіткої праці, але разом ми зможемо досягнути успіху та зробити Пирятинську громаду розвиненою та заможною.

У ці святкові дні щиро бажаю оптимізму, впевненості у завтрашньому дні, віри у краще, миру та злагоди! Нехай мрія про щасливу країну надихає на нові звершення!

Зі святом, дорогі пирятинці! З Днем Незалежності!

 

 

З повагою

міський голова                                                                         Олексій Рябоконь

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua