Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 серпня 2017 року 19:00

Пирятинська ОТГ – учасниця проекту Ради Європи

18-19 серпня у Києві проходить стартовий семінар проекту „Впровадження сучасних інструментів муніципального менеджменту в нових ОТГ“, який реалізується Асоціацією об’єднаних територіальних громад за підтримки Програми Ради Європи „Децентралізація та територіальна консолідація“. В цьому Проекті беруть участь п’ять громад, серед них і Пирятинська.

Проект буде реалізовуватися за трьома напрямками, але стратегічна сесія проводиться для всіх п’ятьох громад. Такою була пропозиція міського голови Олексія Рябоконя і вона врахована. В Пирятинській ОТГ буде реалізовуватися напрям міжмуніципального співробітництва „Підвищення якості водопостачання територіальних громад“.

З початком роботи всіх привітали керівник Офісу Ради Європи в Україні Мортен Енберг та заступник голови Асоціації ОТГ Олексій Рябоконь. Пирятинський міський голова подякував Раді Європи за підтримку першого самостійного проекту Асоціації та підкреслив: „Сьогодні ми зібралися саме для того, для чого створено Асоціацію - знайти той інтерес, який нас об’єднав, отримати ту допомогу, яку ми не отримаємо ні від кого іншого“.

Міні-лекції проводять досвідчені експерти: Валентина Полтавець, Анаталій Ковтонюк, Ірина Ковра, Ольга Базарна, Ігор Абрам’юк та Антоніна Домікан. Під час семінару учасникам буде надано знання та практичні навички щодо побудови системи управління послугами в муніципалітеті (на основі вимог міжнародного стандарту ISO 9001:2015), формування організаційної структури, здійснення процедур стратегічного та оперативного планування, моніторингу результатів діяльності. 

Всі учасники підписали меморандум про реалізацію Проекту в кожній громаді.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua