Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 серпня 2017 року 13:28

День міської ради в Олександрівському старостаті

17 липня у селі Олександрівка пройшов день міської ради у старостаті. Керівництво та фахівці міської ради цього дня оглянули об’єкти соціальної сфери, поспілкувалися із жителями старостинського округу, визначили пріоритетні напрямки роботи. Міський голова Олексій Рябоконь провів особистий прийом громадян.

Збельшого олександрівчан цікавили житлово-комунальні питання: водопостачання, вивіз сміття, утримання занедбанених садиб, вуличне освітлення. Директор КП „Каштан“ Віталій Скочко зазначив, що проблем із встановленням додаткових контейнерів немає. Вони є, і як тільки жителі Олександрівки визначаться із місцями, їх встановлять. Проблема в іншому: із 130 дворів лише 40 уклали договори на  вивіз твердих побутових відходів.

Директор КП „Пирятинський міський водоканал“ Микола Дубров повідомив, що майже з усіма споживачам вже укладено договори та встановлено лічильники. Водонапірну вежу вже відремонтовано та полагоджено автоматику.

Окремо порушили питання співпраці із сільгосппідприємствами та укладення соціальних угод. На території старостату є земельні ділянки, які утримуються в неналежному стані суб’єктами господарювання. Тому було вирішено через кілька тижнів зібратися разом із орендарями та обговорити подальшу співпрацю.

Крім цього, міський голова разом із фахівцями міської ради та старостою відвідали село Рівне, де жителі скаржилися на неналежний стан узбіччя дороги. Олексій Рябоконь пояснив, що цю роботу має виконувати райавтодор і дав доручення спеціалістам винести це питання на розгляд виконкому міської ради. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua