Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
10 серпня 2017 року 14:10

На засіданні виконкому

9 серпня відбулося чергове засідання виконкому міської ради, на якому одними з основних питань порядку денного були питання: щодо затвердження штатного розпису опорного закладу-Пирятинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6, про стан підготовки навчальних закладів  освіти до нового 2017-2018 навчального року. Після обговорення, в якому взяли участь і ініціатори нового міського свята Аліна Мірошніченко та Юрій Береговий, прийнято рішення щодо затвердження положення про Карнавал „Королева бензоколонки“, який буде присвячений святкуванню 55-річчя завершення зйомок відомого одноіменного кінофільму.

Крім того, на засіданні затверджено проектно-кошторисні документації  по реконструкції вуличного освітлення по вул. Кошового, Сікорського І., Приудайський узвіз, Франка І., провул. І-й Кінечний. А також по капітальному ремонту покрівлі Центру дитячої та юнацької творчості, утеплення зовнішніх стін ДНЗ „Сонечко“ та заміни вікон і дверей та енергозберігаючі.

З метою контролю за виконанням рішень виконкому розглянуто питання щодо реалізації заходів по впорядкуванню адресного господарства міста та про виконання заходів  щодо формування і впровадження системи організації збирання та вивезення твердих побутових відходів у м. Пирятин.

Також на засіданні виконавчого комітету було прийнято ряд рішень з житлово-комунальних питань: присвоєння адреси, видачі громадянам будівельного паспорта.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Більш детально з рішеннями можна ознайомитися в рубриці РІШЕННЯ ВИКОНКОМУ 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua