Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 серпня 2017 року 20:33

Питання щодо переведення на індивідуальне опалення трьох багатоповерхівок вирішено

8 серпня відбулася двадцять сьома сесія Пирятинської міської ради сьомого скликання. На її розгляд вдруге виносилося питання щодо затвердження Програми переведення на індивідуальне (поквартирне) опалення житлових будинків міста Пирятин на 2017 рік, яке на минулій сесії було відкладено для доопрацювання. Після обговорення на профільних та зведеній комісіях міської ради за участю мешканців будинків, які виявили бажання перейти на індивідуальне опалення, сесія прийняла рішення щодо затвердження зазначеної Програми. ЇЇ реалізація буде здійснюватися на засадах співфінансування. Міська рада бере на себе зобов’язання щодо виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію існуючої системи газопостачання трьох багатокватирних будинків по вул.Європейська, 62, 64 та вул.Коцюбинського, 33. Із бюджету міської ОТГ на цю потребу виділено 105 тис.грн. Переобладнанням системи у своїх квартирах займатимуться власники житла.

Крім того, прийнято рішення щодо внесення змін до низки Програм соціального спрямування, зокрема, Програми зайнятості населення на 2017 рік. Виділено 47,1 тис.грн для того, щоб залучити громадян, що стоять на обліку у районному центрі зайнятості, на допомогу працівникам управління соціального захисту населення Пирятинської райдержадміністрації в період призначення житлових субсидій.

Внесено зміни до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2017 рік. За рахунок перевиконання доходної частини бюджету виділено 170 тис.грн на утримання Пирятинської центральної районної лікарні, 640 тис.грн – на виплату заробітної плати педагогічним працівникам, 140 тис.грн – на заміну штучного покриття спортивного майданчика на стадіоні „Ювілейний“, ще 80 тис.грн – на облаштування шести спортивних майданчиків у різних мікрорайонах міста. За рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам виділено близько півтора мільйона гривень на придбання грейдера. За рахунок вільного залишку коштів спеціального фонду спрямовано понад 250 тис.грн на реконструкцію басейну Пирятинського ліцею та профінансовано капітальний ремонт дороги в с.Олександрівка на суму понад 650 тис.грн.

Іншими рішеннями затверджено Положення про відділи виконкому міської ради: юридичний, державної реєстрації та загальний відділ, персоналу та інформаційного забезпечення. Передано в користування Пирятинському Центру первинної медичної допомоги два автомобілі RENAULT DUSTER для надання якісних медичних послуг жителям Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. На баланс ОСББ „Буровик-2016“ передано житлові будинки № 11 та № 15 по вул Мікромістечко в м.Пирятин. Прийнято ряд рішень з питань регулювання земельних відносин.

Після розгляду питань порядку денного головний лікар Центру первинної медичної допомоги Ірина Дядькова надала роз’яснення щодо неможливості на даний час відкриття аптеки у завокзальній частині міста. 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua