Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
5 серпня 2017 року 21:23

День села Калинів Міст

5 серпня в Калиновому Мості було людно та гамірно. Літня спека не завадила жителям громади відкласти домашні справи і прийти на відзначення Дня села. Цьогорічна підготовка заходу була своєрідним дебютом нового директора Калиновомостівського сільського будинку культури Євгенії Гурової. І як говорять відвідувачі, свято вдалося.

Концертна програма була цікавою і різножанровою. Лунали як сучасні естрадні, так і народні українські пісні. Також звучали вірші, демонструвалися танці та гра на музичних інструментах. Свої номери дарували присутнім Вікторія Копиченко, Ангеліна Савченко, Діана Лук’яненко, Ангеліна Охрименко, Ілона Ляшенко, Кіра Кудряшова, Влада Голінько, Марк Харченко, Роман Гуров, Настя, Костенко, Крістіна Тарасенко, Катя Оніщенко. Завітали і гості: ансамбль „Пісенне джерело“ Олександрівського будинку культури, Анастасія Ніколаєва, Алла Матвієнко і хореографічний колектив „Стенет“, Дарія Андросюк, Єва Богун і Віра Клеванська виступили з власними віршами.

Привітали жителів Калиновомостівського старостинського округу староста села Руслан Лук’яненко та заступник міського голови Ігор Шикеринець. Побажали розквіту громаді та зазначили, що тільки спільними зусиллями влади і громади можна досягти успіху. Вручили Подяки міської ради найактивнішим жителям села та підприємцям, а також подарунки довгожителям, новонародженим, молодятам, воїнам АТО та іншим.

Поряд всі охочі могли скуштувати різні напої та страви, а для малечі працювали атракціони. Свято організоване за фінансової підтримки Пирятинської міської ради та ТОВ „ПКЗ-АГРО“.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua