Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 серпня 2017 року 21:58

Рейди на водних об’єктах

Спекотна погода утримується на  Пирятинщині досить часто громадяни нехтують елементарними правилами безпеки, що стає причиною трагічних наслідків. З метою недопущення загибелі людей, особливо дітей на водоймах та попередження виникнення різного роду надзвичайних подій у місцях масового відпочинку громадян з 1 по 3 серпняя співробітники Пирятинського РС ГУ ДСНС України у Полтавській області здійснили рейдову перевірку місць масового відпочинку людей біля водойм острова Масальський.

Під час заходу рятувальники ДСНС нагадали пирятинцям про важливість дотримання правил безпеки у місцях масового відпочинку громадян поблизу водойм, розповіли про статистику надзвичайних подій та вручили пам’ятки попереджувального характеру.

Окремо рятувальники акцентували увагу на алгоритмі надання першої допомоги постраждалому та правилах відпочинку на природі. Зокрема, розповіли про те, що купатися краще вранці або ввечері, коли сонце гріє, але немає небезпеки перегрівання. Не варто входити та пірнати у воду після тривалого перебування на сонці. Периферичні судини сильно розширені для більшої тепловіддачі. При охолодженні у воді настає рефлекторне скорочення м’язів, що веде за собою зупинку дихання. Купання дітей ні в якому разі не повинно проходити без нагляду дорослих, які добре вміють плавати.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua