Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 травня 2015 року 14:04

Відбулося пленарне засідання сорок шостої сесії Пирятинської міської ради шостого скликання

Пленарне засідання сорок шостої сесії Пирятинської міської ради шостого скликання, яке відбулося 06 травня в Будинку дитячої та юнацької творчості, розпочалося з інформації міського голови Олексія Рябоконя про діяльність міської ради та її виконавчого комітету в міжсесійний період, про стан справ у місті, роботу комунального господарства, дошкільних навчальних закладів, реалізацію депутатських запитів тощо.

Депутати затвердили порядок денний сесії, який налічував 19 питань.

У видатках міського бюджету одноголосно було підтримано виділення коштів на придбання матеріалів для проведення ремонтно-відновлювальних робіт в житловому фонду міста, а саме: ремонт покрівлі та освітлення в житловому будинку по вул. Червоноармійська, 66Б – 2,7 тис. грн., ремонт каналізації житлового будинку по вул. Абаканська, 102А –1,03 тис. грн., ремонт водогону житлового будинку по вул. Червоноармійська, 33А–1,93 тис. грн. Комунальне підприємство „Каштан“ (Скочко В.І.) взяло на себе зобов’язання виконати ці роботи своїми силами. По міській цільовій Програмі фінансування потреб КП „Каштан“ на утримання об’єктів комунальної власності на 2015 рік додатково виділено 46,3 тис. грн. бюджетних коштів на оплату вартості природного газу, використаного на опалення гуртожитку на пл. Борців Революції, 2, у зв’язку з його здорожчанням. Наразі вирішено призупинити виділення коштів в сумі 200,0 тис. грн. на фінансування робіт по продовженню капітального ремонту приміщення Будинку дитячої та юнацької творчості у зв’язку з необхідністю проведення більш детального обстеження будівлі на предмет як першочерговості, так і доцільності виконання підрядником тих чи інших додаткових робіт, не передбачених проектною документацією.

Депутати одноголосно схвалили внесення змін та доповнень до чотирьох інших міських цільових Програм та затвердили подану на розгляд міської ради ГО „Союз Чорнобиль України“ міську цільову Програму „Чорнобильці серед нас і з нами в житті та пам’яті“ з обсягом фінансування в 2015 році в сумі 6,0 тис. грн.

Одностайно також проголосоване питання щодо ініціювання депутатами міської ради добровільного об’єднання територіальних громад з метою соціально-економічного розвитку та підвищення якості і доступності публічних послуг. Відповідний проект рішення вирішено винести на розгляд сесії.

В подальшому депутати прийняли рішення стосовно оновлення складу постійно діючої комісії міської ради по вибору земельних ділянок, внесення змін до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів, затвердження розпоряджень міського голови, прийнятих в міжсесійний період.

Насамкінець були розглянуті з подальшим прийняттям відповідних рішень десять питань у сфері регулювання земельних відносин.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua