Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 травня 2017 року 13:27

Підготовка до сесії

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи. Депутати розглянули проекти рішень, що пропонується винести на сесію міської ради.

На порядок денний виносилося 13 питань, всі вони стосувалися земельних відносин. Одне з питань вирішили зняти з розгляду з метою доопрацювання. До двох проектів запропонували внести зміни: договір оренди земельної ділянки з Пирятинським фондом „Безпека дорожнього руху“ та з ПП РССТ „Пирятинський ринок“ укладати не на 10 років, а на 5.

Решту питань депутати рекомендували сесії затвердити.

Крім питань порядку денного, розглянули звернення Державної служби з надзвичайних ситуацій щодо виділення коштів на запасні частини до пожежних автомобілів. Відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту рекомендували здійснити пошук програм та грантів стосовно покращення матеріально-технічної бази пожежної частини.

Також обговорили звернення підприємця Якименко А.І. щодо укладання договору сервітуту. Начальник відділу з земельних питань та екології Євген Стадник повідомив, що згідно з чинним законодавством подібні договори укладатися не можуть, доки не буде затверджено Генеральний план міста. Депутати рекомендували виконавчому комітету звернутися до служби безпеки дорожнього руху щодо встановлення обмежувальних знаків в’їзду та парковки вантажних автомобілів в районі автостанції.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua