Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 травня 2017 року 09:24

Перший форум в Донецькій області з питань децентралізації

Протягом двох днів 18 і 19 травня у Краматорську проходив регіональний форум „Децентралізація: сучасний стан та перспективи розвитку“. Пирятинську громаду на заході представляв міський голова Олексій Рябоконь.

До участі у Форумі були запрошені народні депутати, представники центральних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, національні та міжнародні експерти Ради Європи, представники міжнародної спільноти та громадянського суспільства. Форум мав на меті обговорення актуальних питань реформи місцевого самоврядування і децентралізації влади та визначення пріоритетних напрямків розвитку громад у Донецькій області.

Під час дискусійної панелі Кращі практики місцевого самоврядування, пріоритети розвитку об’єднаних територіальних громад“ Олексій Рябоконь поділився досвідом впровадження реформи з децентралізації та залучення громади до вирішення проблем. Звернув увагу на здобутки Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади та проблемні питання.

Форум організований за ініціативи Донецької обласної державної адміністрації та підтримки Програми Ради Європи „Децентралізація і територіальна консолідація в Україні“.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua