Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 травня 2017 року 16:11

Із засідання бюджетної комісії

22 травня відбулося засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва за участю голів інших комісій міської ради та представників громадськості.

Депутати заслухали інформацію щодо стану реалізації заходів з енергозбереження у навчальних закладах Пирятинської міської ради та зробили ряд зауважень щодо затримки робіт із заміни вікон та дверей у цих закладах. Рекомендували до 1 червня 2017 року оприлюднити у системі електронних закупівель оголошення та необхідну документацію щодо закупівлі вікон для освітніх закладів.

Далі голова комісії Владислав Йощенко презентував проект Програми забезпечення умов для занять спортом та облаштування дитячих майданчиків у Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді на 2017-2018 роки. Голова освітянської комісії Олександр Горбачов та присутні депутати  внесли до зазначеного проекту ряд пропозицій. Комісія рекомендувала розглянути проект Програми з урахуванням зауважень та наданих пропозицій на засіданні профільної комісії. Відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту виконавчого комітету міської ради рекомендовано провести роботу щодо участі у  міжнародних проектах і програмах з метою залучення інвестицій для реалізації цієї Програми.

Наступним питанням комісія розглянула місцеву ініціативу щодо внесення змін до Положення про здійснення закупівель товарів, робіт і послуг виконавчим комітетом Пирятинської міської ради у системі електронних державних закупівель. Рекомендовано винести проект рішення з даного питання на спільне засідання постійних комісій з урахуванням зауважень начальника юридичного відділу Руслана Соловйова та автора місцевої ініціативи Богдана Бондаренка.

Крім того, комісія рекомендувала до 1 червня вирішити питання щодо здійснення поїздки до Білозірської ОТГ Черкаського району Черкаської області з метою вивчення досвіду наших сусідів. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua