Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
31 березня 2015 року 13:59

Продовжується робота по реалізації Проекту GIZ „Реформа управління на сході України“

26 березня в обласній державній адміністрації проведено робочу нараду з питань реалізації проектів із співробітництва територіальних громад Полтавської області, які є учасниками Проекту GIZ „Реформа управління на сході України“.  

В нараді взяли участь: експерт з питань міжмуніципального співробітництва  Проекту GIZ „Реформа управління на сході України“ Ганна Борова, перший заступник голови облдержадміністрації Олег Пругло, виконуючий обов’язки директора Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Дмитро Орлов, директор Інституту проблем державного управління та місцевого самоврядування Національної академії державного управління при Президентові України В’ячеслав Толкованов та представники територіальних громад, які впроваджують проекти співробітництва територіальних громад за фінансової підтримки Проектом GIZ. Пирятинську міську раду представили заступник міського голови з питань діяльності виконкому міської ради Максим Варава та спеціаліст з питань екології виконкому міської ради Ірина Ящик.

Учасники Проекту обговорили стан виконання заходів,  передбачений як проектами зі співробітництва громад-учасників, так і Проектом GIZ  „Реформа управління на сході України“, розглянули механізми  проведення тендерних закупівель у рамках проектів; підписання Угоди на співфінансування проектів; участь громад у парламентських слуханнях Комітету Верховної Ради з питань співробітництва територіальних громад.

Необхідно зазначити, що вже всі п’ять територіальних громад-учасників Проекту GIZ  підписали договори про співробітництво.  Чотири з укладених договорів вже зареєстровані  в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, в тому числі і договір про співпрацю Пирятинської міської ради та шести сільських рад району.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua