Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
17 травня 2017 року 16:08

Незабаром розпочинається основна сесія ЗНО 2017 року

144 випускники шкіл Пирятинської міської ради будуть проходити зовнішнє незалежне оцінювання. Цього року кількість одинадцятикласників менша ніж у минулому, тому процедура ЗНО не буде відбуватися в Пирятині і дітям доведеться їхати до Лубен.

23 травня випускники здаватимуть ЗНО з української мови, 31 травня – з математики, 2 червня – з історії, 8 червня - з біології.

Підвезення випускників до пунктів здачі зовнішнього незалежного оцінювання буде організовано централізовано відділом освіти Пирятинської міської ради.

Щоб не виникло несподіваних ситуацій, варто пам’ятати, що в день проведення зовнішнього незалежного оцінювання до пункту проведення ЗНО необхідно прибути із Сертифікатом, паспортом або іншим документом (серія та номер якого зазначені в Сертифікаті) та запрошенням-перепусткою, яке розміщено на інформаційній сторінці учасника ЗНО на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Запрошення потрібно роздрукувати самостійно.

Допуск учасників до пункту проведення ЗНО триває з 10:15 до 10:50.

Учасники, які запізнились, до пункту проведення ЗНО не допускаються.

Окрім документів, із собою необхідно мати дві-три ручки з чорнилом чорного кольору, а також, за бажанням, маленьку пляшку з питною водою.

Результати зовнішнього оцінювання анулюються у разі виявлення в період часу, відведеного для виконання сертифікаційної роботи, в учасника зовнішнього оцінювання або на його робочому місці друкованих або рукописних матеріалів, засобів зв’язку, пристроїв зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, а також окремих елементів, які можуть бути складовими частинами відповідних технічних засобів чи пристроїв, інших засобів, предметів, приладів, що не передбачені регламентом роботи пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Тому краще ці речі залишити в спеціально відведеному місці.

Віримо, що пирятинські учні покажуть високий рівень знань та отримають хороші результати.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua