Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
17 травня 2017 року 09:47

Що буде з приміщенням колишньої їдальні школи № 4?

16 травня відбулося виїзне засідання постійних комісій з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку і підприємництва та з питань освіти, молоді, культури, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту. Обговорювали подальшу долю господарчої будівлі школи № 4, де колись була їдальня.

Депутат районної ради Єгор Киричевський звернувся до міської ради з проханням розмістити в цьому приміщенні філію краєзнавчого музею або ж зробити виставкову залу.

Виконуючий обов’язки начальника відділу освіти міської ради Микола Василенко пояснив, що надання в оренду приміщень та будівель закладів освіти підприємствам, організаціям (установам), діяльність яких не пов’язана з навчально-виховним процесом, суперечить Закону України „Про освіту“, Закону України „Про дошкільну освіту“, Державним санітарним правилам і нормам 5.5.2.008-01 „Влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу“.

Директор навчального закладу Олександр Налчаджі повідомив, що це приміщення потрібне для школи, оскільки немає де розмістити майстерню, їдальню і класів теж не вистачає.

Всі депутати погодилися із тим, що з приміщенням потрібно щось робити. Але перш за все необхідно вивчити це питання: провести експертизу технічного стану будівлі, з’ясувати юридичні аспекти та прорахувати витрати на ремонт.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua