Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
16 травня 2017 року 09:58

Акценти засідання постійної комісії

15 травня в центрі громадського діалогу відбулося засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи. Першим розглянули питання щодо пожежі на сміттєзвалищі. Начальник Пирятинського районного сектору ДСНС Юрій Клименко проінформував про хід гасіння займання. Протягом декількох днів намагалися впоратися із надзвичайною ситуацію самотужки, але потім до роботи залучили пожежників з Гребінки, комунальні підприємства та техніку місцевих підприємців.

Комісія рекомендувала виконавчому комітету додатково ввести до штату КП „Каштан“ двох робітників, які б постійно працювали на сміттєзвалищі та змогли попередити подібні ситуації. Юрій Клименко запропонував створити в міській раді посаду з цивільного захисту.

Далі депутати розглянули питання про стан вирубки лісу та її впливу на екологію регіону. Головний лісничий Пирятинського лісгоспу Віталій Шерстюк повідомив, що всі вирубки, які проводяться працівниками підприємства, підтверджені документально. На зауваження щодо вирубки здорових дерев відповів, що цього року заплановано дві суцільні вирубки головного користування: дубової (середній вік рослин понад 100 років) та вільхової (середній вік насаджень близько 80 років). На території вирубок вже проводяться насадження. До того ж зазначив, що на території Олександрівського старостинського округу було створено майже 100 га нових лісонасаджень.

Крім цього, депутати розглянули питання містобудування та кілька земельних питань.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua