Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 травня 2017 року 21:58

Фестиваль авторської пісні

13 травня в районному будинку культури відбувся Фестиваль авторської пісні. Такий захід в Пирятині відбувся втретє і присвячений він пам’яті Володимира Прокопенка. Ініціатор створення і ведуча фестивалю дружина Володимира Лідія – начальник відділу культури і туризму міської ради.

Талановиті та обдаровані пирятинці та гості радували глядачів власними піснями. Народний аматорський фольклорний колектив „Молодички“ із Сасинівки, фольклорний колектив „Пісенне джерело“ з Олександрівки, вокальне тріо „Мальви“ з Гребінки, Каріна Радченко – учениця школи естетичного виховання, Геннадій Молдован із Яцин, родинне тріо „Водограй“ нікого не залишили байдужими до своєї творчості.

Вихованка школи естетичного виховання Дарина Андросюк виконала композицію „Коло річки, коло броду“ на слова і музику Володимира Нічика, аранжування Володимира Прокопенка.

Заступник міського голови Ігор Шикеринець у своєму виступі відзначив, що Пирятинщина багата на таланти і цей захід ще раз це підкреслив. Подякував організаторам та учасникам за хороший концерт та побажав їм творчих злетів.

З вітальним словом також виступили заступник голови райдержадміністрації Ольга Яременко та заступник голови районної ради Олексій Гусак. Всі учасники фестивалю були нагороджені дипломами.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua