Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 березня 2015 року 17:04

Нарада з головами квартальних комітетів

Сьогодні у міській раді відбулася нарада з головами квартальних комітетів. Основне питання  - проведення щорічної акції „За чисте довкілля“ на території населених пунктів Пирятинської міської ради та розподілу земельних ділянок для городництва жителям міста.

Міський голова Олексій Рябоконь звернувся до голів квартальних комітетів з проханням взяти активну участь у цій акції та залучити громаду своїх кварталів до проведення робіт по наведенню належного санітарного стану на власних та прилеглих територіях. На зустрічі також обговорювалося питання по обранню голів квартальних комітетів на тих вулицях, де вони відсутні.

Заступник міського голови Максим Варава проінформував голів про дату і час проведення розподілу земельних ділянок для городництва, вартість за оренду  та оранку землі, механізм розподілу цих ділянок та звернувся з проханням надавати інформаційно-консультаційну допомогу населенню, яке користується такими земельними ділянками.

Керуючий справами виконкому міської ради Лариса Кочур обговорила з головами квартальних комітетів питання щодо видачі довідок жителям міста, наявності неблагополучних сімей на території кварталів, кількості переселенців з зони проведення антитерористичної операції.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua