Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
6 травня 2017 року 11:39

Громадський діалог у Калиновому Мості

5 травня в Калиновому Мості відбулося засідання Клубу громадського діалогу. Керуючий справами виконкому міської ради Лариса Кочур проінформувала присутніх про те, що Пирятинською міською радою реалізується Проект „Створення моделі управління старостатів сіл Калинового Мосту та Олександрівки Пирятинської об’єднаної територіальної громади“, який увійшов до числа переможців конкурсу проектів з реалізації ідей, спрямованих на надання послуг громадянам, за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ. Мета проекту – створення старостатів як моделі системи управління в міні-громадах для забезпечення комфортних умов життєдіяльності в сучасному селі та надання якісних послуг сільському населенню.

Заступник  міського голови Ігор Шикеринець розповів, хто такий староста та які його функції. Презентував методи і форми співпраці влади і громади, якими користується міська рада для вирішення проблемних питань. Одним із них є проведення засідань Клубу громадського діалогу. Зауважив, що саме на такий захід і зібралися калиновомостівчани, щоб обговорити, як громада може брати участь в управлінні територією та допомогати старості.

Варто зазначити, що серед присутніх було багато молодих людей, яким не байдужа доля села і які готові долучитися до роботи. Як і олександрівчани, зауважили, що необхідно створювати громадську раду при старостаті. Адже розуміють, що без їхньої участі розвиток Калинового Мосту неможливий.

Жителі Калинового Мосту відзначили, що захід їм сподобався. Адже в дружній і невимушеній атмосфері всі висловили свої думки і дійшли спільного висновку.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua