Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
5 травня 2017 року 17:07

Члени Координаційної ради рекомендували внести зміни до Положення про Громадський бюджет

4 травня відбулося засідання Координаційної ради з питань Громадського бюджету. Підвівши підсумки першого голосування та визначивши проекти-переможці, члени ради рекомендували внести зміни до Положення.

Зокрема, мова йшла про термін подачі проектних пропозицій. Запропоновано 90 днів замість 60. Також виділити дві номінації Громадського бюджету:

- проектні пропозиції, реалізація яких стосується бюджетних установ Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади;

- проектні пропозиції, реалізація яких не стосується бюджетних установ Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. При цьому розподіл коштів, передбачених на Громадський бюджет, повинен розподілятися 40% на 60% відповідно.

Голосувати пирятинець повинен особисто, а не передавати паспорт іншій особі. Голосувати можна буде за один проект у кожній номінації.

Наступне питання порядку денного стосувалося методів проведення інформаційної кампанії. Голова Координаційної ради Богдан Бондаренко запропонував до роз’яснювальної роботи серед населення залучити депутатів міської ради та голів квартальних комітетів, а також проводити зустрічі з учнями шкіл та старостами сіл.

Тож було рекомендовано виконавчому комітету міської ради підготувати проект рішення про внесення змін до Положення про громадський бюджет (бюджет участі), в частині запропонованих змін головою координаційної ради, з подальшим затвердженням на сесії міської ради.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua