Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 травня 2017 року 17:27

„Розвиток сучасного навчального закладу в умовах змін: опорні школи“

28 квітня у Полтавському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського зібралися менеджери освіти, небайдужі до питання розвитку сучасних навчальних закладів в умовах змін. У першу чергу йшлося про створення і функціонування опорних шкіл.

У науково-практичному семінарі „Розвиток сучасного навчального закладу в умовах змін: опорні школи“ взяла участь головний спеціаліст відділу освіти Пирятинської міської ради Анна Тристан. 

Під час науково-практичного семінару було цілісно висвітлено різні аспекти функціонування опорної школи. Зупинилися на питанні управління розвитком кадрового потенціалу в умовах створення опорного навчального закладу. Зверталася увага на важливості профілізації загальноосвітнього навчального закладу як умові його конкурентоздатності. Порушили питання щодо правових аспектів створення і функціонування опорних навчальних, ведення діловодства у загальноосвітніх навчальних закладах та чого не вистачає шкільному дизайну і яким його хочуть бачити учні, вчителі, батьки.

Отримана інформація стане практичним підгрунтям для створення опорного навчального закладу на території Пирятинської міської ради. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua