Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 травня 2017 року 14:10

День ліцею

Традиційно наприкінці навчального року Пирятинський ліцей вшановує учнів та вчителів, які протягом року досягли певних висот. Цього року День ліцею проходив під девізом „На хвилі слави“.

Розпочався захід із демонстрації фільму про навчальний заклад. Далі присутніх привітала директор ліцею Віра Хропко. Подякувала вчителям за нелегку працю, дітям – за високі досягнення у навчанні, батькам та владі  - за фінансову та організаційну підтримку.

З вітальним словом до ліцеїстів звернувся заступник міського голови Ігор Шикеринець. Побажав нових звершень та розвитку.

Далі розпочалася урочиста церемонія нагородження. Першими відзначили лідерів у номінації „Лідер – це успіх, це взірець!“. Таку нагороду отримали міський голова Олексій Рябоконь, директор Пирятинського ліцею Віра Хропко та президент учнівського парламенту Оксана Мартиненко.

Відзнаки отримали і вчителі Юлія Куцевол та Людмила Дедяєва у номінації „Ми освіту даєм світового гатунку“.

Близько сотні учнів закладу були відзначені у номінаціях: „Кому честь, тому і слава“(за 1-3 місця у Всеукраїнському конкурсі захисту науково-дослідницьких робіт, члени Полтавського територіального відділення МАН України), „Хто знання має, той і мур зламає“ (за 1-3 місця у ІІІ обласному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з предметних дисциплін), „Інтелектуали ліцею“ (учні початкових та середніх класів), „Ми зі спортом дружимо – виростаємо дужими“, „Обличчя часу“ (за здобутки у творчих напрямках діяльності).

Святковий настрій створювали учасники художньої самодіяльності.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua