Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
16 березня 2015 року 15:21

Разом допоможемо нашим воїнам АТО!

Хорошою традицією для жителів та гостей Пирятина стає проведення  у неділю благодійного ярмарку-продажу на підтримку наших воїнів-земляків, які перебувають у зоні АТО.

15 березня Пирятинська міська рада вже вдруге долучилася до благодійної акції-ярмарки. Колектив вирішив зібрати кошти для пораненого в АТО, молодого хлопця, нашого земляка Олексія Замірка. Вмілі господині міської ради, приготувавши свої фірмові кулінарні вироби, залюбки пропонували їх відвідувачам ярмарку. Не залишили байдужими пирятинців їхні торти, кекси, рогалики, пиріжки та вареники. До солодощів пропонувався узвар та гарячий чай.

Весь солодкий асортимент міської ради був швидко розпроданий. Зібрані кошти  у сумі 1232 грн. за рішенням колективу було передано мамі  Олексія, Замірко Ользі,  для продовження лікування та реабілітації сина.

Придбані іграшки, книги, різні дрібнички та глазуровані медові прянички у формі прапора чи карти України можна було скласти в оригінальну корзинку ручної роботи, купивши її в НПП „Пирятинський“. Для дбайливих господарів були в продажі мітли, а для любителів відпочинку на природі – смачна польова каша з димком.

На цьому заході кожен знайшов свою цікавинку: хтось солодощі, хтось залишив свої побажання на прапорі України, який буде передано нашим хлопцям-землякам в АТО, хтось отримав подаруночок – малюнок прапора на щоці, а хтось допомагав плести маскувальну сітку.

Цього разу до ярмарку долучилися і березоворудчани. У них можна було придбати і цілющий березоворудський чай, і сортові овочі: буряки та картоплю та запашні рогалики.

А гарний настрій учасникам та відвідувачам заходу подарував народний самодіяльний фольклорний колектив „Древо“ з села Крячківки та молодий талановитий музикант Юрій Фединський зі своєю сім’єю. У концерті також взяли участь аматори художньої самодіяльності Калиномостівського сільського Будинку культури та районного Будинку культури.

Благодійна акція закінчилася спільною молитвою за мир та єдину Україну.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua