Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 березня 2015 року 15:45

Вітаємо працівників комунальної сфери з професійним святом

13 березня в приміщенні Будинку дитячої та юнацької творчості відбулися урочистості з нагоди відзначення професійного свята працівників комунальної сфери.

У житлово-комунальній сфері міста працюють чотири комунальні підприємства: „Каштан“, „Пирятинський міський водоканал“, Пирятинські госпрозрахункові очисні споруди та „Готель „Пирятин“. Крім того, в м.Пирятин послуги з централізованого опалення надають  обласне виробниче комунальне підприємство теплового господарства „Лубнитеплоенерго“ та приватне підприємство „Хазар-2007“.

За безперебійну, злагоджену роботу, за створення зручних і комфортних умов проживання, за надання якісних послуг з водопостачання, водовідведення, благоустрою, збору та вивезення сміття треба подякувати кожному з підприємств комунальної сфери.

У ході святкового заходу ведуча Алла Тимчур коротко розповіла про ці підприємства та їх діяльність.

Комунальне підприємство „Пирятинський міський водоканал“ – створено 1 лютого 2002 року, шляхом відокремлення від виробничого управління житлово-комунального господарства. Директор підприємства – Дубров Микола Якович.

Загальна кількість працюючих – 34 особи. Пирятинський міський водоканал має спеціальний дозвіл та ліцензію на послуги з централізованого водопостачання та забезпечує населення міста питною водою, обслуговує 5 артезіанських свердловин і 97 км водомереж міста, з яких за останні 3 роки відремонтовано близько 3 км, покращено технічний стан підприємства, придбано екскаватор „Борекс“.

Комунальне підприємство „Каштан“ – створене 2 березня 2002 року. Засновником і власником підприємства є Пирятинська міська рада. Директор підприємства „Каштан“ – Скочко Віталій Іванович, загальна кількість працюючих – 49 осіб.

Підприємство надає послуги з утримання будинків, споруд, прибудинкової території, благоустрою, санітарної очистки міста та надання ритуальних послуг.

У 2008 році КП „Каштан“ отримало на баланс житловий фонд міста і на сьогодні обслуговує 87 житлових будинків. Службою благоустрою обслуговується територія міста Пирятина загальною площею 378 000 кв.м.

В осінньо-зимовий період значна увага приділяється розчищенню та посипанню тротуарів і доріг міста. За останні три роки покращено матеріально-технічну базу підприємства: придбано важкий бульдозер, сміттєвоз на базі МАЗ, автовишка.

Пирятинські госпрозрахункові очисні споруди – створено в 1973-1978 році на базі сироробного та консервного заводів. Із 01 січня 1989 року за рішенням Пирятинської міської ради народних депутатів створено окрему одиницю – комунальне підприємство Пирятинські госпрозрахункові очисні споруди. З 1997 року підприємство очолює Кривець Валерій Васильович.

На підприємстві працює 30 осіб та  надає послуги з централізованого водовідведення міста. Адміністрація та колектив значну увагу приділяє постійній модернізації обладнання споруд.

Комунальне підприємство „Готель „Пирятин“ створено в березні 2002 року, шляхом відокремлення від виробничого управління житлово-комунального господарства. Підприємство, як і попередньо названі, підпорядковане виконавчому комітету міської ради та надає послуги у сфері готельного обслуговування гостей міста та туристів.  Директор підприємства – Фисун Валентина Юріївна.

На підприємстві працює 7 осіб, основне завдання яких створити атмосферу гостинності та забезпечити якісні послуги у сфері готельного обслуговування.  За останні три роки підприємство покращило технічний стан готельних номерів та їх комфортність.

Обласне виробниче комунальне підприємство теплового господарства „Лубнитеплоенерго“. Підприємство розташоване в м. Лубни. Дільниця підприємства „Лубнитеплоенерго“ у м. Пирятин створена у 1978 році. Виконуючий обов’язки директора – Приймак Дмитро Васильович.

 Підприємство надає послуги з централізованого опалення та теплопостачання 24 житловим будинкам, 26 споживачам бюджетної та госпрозрахункової сфери. Зараз на балансі підприємства у м.Пирятин перебувають 3 котельні: по вул. Полтавська, 11, вул. Пролетарська, 7 та              вул. Червоноармійська, 66В.

 Підприємство співпрацює з КП „Каштан“ та проводить спільні заходи по утепленню і заміні мереж теплопостачання.

 Приватне підприємство „Хазар -2007“ розпочало свою діяльність 05 липня 2007 року. Директор підприємства – Гамбаров Ібрагім Абулфатович.

 Підприємство в с. Велика Круча надає послуги з водопостачання, водовідведення, утримання будинків і споруд та прибудинкової території та надання послуг з централізованого теплопостачання; в м.Пирятин працює з  2008 року, надаючи послуги з централізованого теплопостачання будинкам 4А та 4Б по вул. Червоноармійська і вул. Коцюбинського, 33.

Святкову атмосферу створювали вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості, районного Будинку культури та аматори художньої самодіяльності. Працівників цих підприємств привітав міський голова Олексій Рябоконь та відзначив Грамотами Пирятинської міської ради за добросовісне ставлення до функціональних обов’язків, відповідальність, якісне і своєчасне виконання виробничих завдань. Грамоти вручені працівникам: „Пирятинський міський водоканал“ - Ярошенка М., Московцова М., - Граменка О., Денисова В., Семісалова О.; КП „Готель „Пирятин“ – Прокопенко О.; Пирятинські госпрозрахункові очисні споруди – Будріна Є., Горба С., Холода М., Гартвіга О., Мудренка В., КП „Каштан“ – Василенка А., Михна С., Архіпова А., Пірязєва А.; ОВКПТГ „Лубнитеплоенерго“ – Ситника А.; ПП „Хазар-2007“ – Селезько Л., Тютюнника О.

Крім того, працівників комунальної сфери привітав колишній заступник міського голови Василь Плужник та керівник водоканалу Микола Дубров.

Теплими словами вдячності згадали працівників-комунальників, які були мобілізовані та зараз перебувають на військовій службі: Граменка Олександра, Семісалова Олександра, Якименка Віталія, Хриптаня Сергія, Філіпова Бориса. Для них також прозвучало музичне вітання.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua