Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
5 березня 2015 року 16:36

Відбулася чергова сорок п’ята сесія міської ради шостого скликання

Відбулася чергова сорок п’ята сесія міської ради шостого скликання. В роботі пленарного засідання взяли участь 19 депутатів, на сесію прибули також керівники дошкільних начальних закладів, комунальних підприємств міста, голови квартальних комітетів, представники засобів масової інформації та громадськості.

Розглядаючи питання порядку денного депутати одноголосно схвалили текст заяви про підтримку Звернення Верховної Ради України до ООН та інших міжнародних інституцій про визнання Російської Федерації державою-агресором, а так звані „ДНР“ та „ЛНР“ - терористичними організаціями (з текстом звернення можна ознайомитися в рубриці АКТУАЛЬНО).

 Відповідно до порядку денного депутати заслухали звіт начальника відділу фінансів та обліку виконкому міської ради Ірини Цюри про фінансово-господарську діяльність міської ради в 2014 році, а також звіти одержувачів бюджетних коштів на виконання заходів міських цільових Програм за минулий рік та прийняли відповідні рішення.

 Активно обговорювалася Програма економічного та соціального розвитку населених пунктів Пирятинської міської ради на 2015 рік. Депутати внесли ряд пропозицій та враховуючи висновки профільних постійних комісій затвердили Програми економічного та соціального розвитку населених пунктів Пирятинської міської ради на 2015 рік та 18 міських цільових Програм на поточний рік з відповідними заходами та обсягами фінансування.

До двох, раніше затверджених, міських цільових Програм депутати схвалили внесення змін та доповнень, а саме: обсяг фінансування міської цільової Програми соціального захисту населення збільшено на 2,4 тис. грн. (оплата вартості харчування вихованки дитячо-юнацької спортивної школи, чемпіонки України Олександри Полтавець), а обсяг фінансування міської цільової Програми утримання служби благоустрою комунального підприємства „Каштан“ збільшено на 20,0 тис. грн. (придбання двох мотокіс).

Крім того, важливим для Пирятинської міської ради є реалізація спільного проекту „Придбання сміттєвоза та контейнерів для покращення матеріально-технічної бази громад. Спільний крок до чистоти довкілля Пирятинського краю“, тому  депутати схвалили проект договору про співробітництво територіальних громад в частині реалізації спільного проекту.  Наступним кроком для міської ради буде підписання його з іншими громадами-партнерами та реєстрація в Мінрегіонбуді України.  Також прийнято Положення про громадські слухання в місті Пирятині. За прийняття цих рішень депутати проголосували одноголосно.

Проекти рішень щодо регулювання земельних відносин коментував заступник міського голови з питань діяльності виконкому Максим Варава. Депутатами розглянуто 12 питань та прийняли відповідні рішення.

Детально з рішеннями сесії можна буде ознайомитися в рубриці РІШЕННЯ СЕСІЙ

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua