Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 березня 2015 року 22:25

День Весни та Надії на майдані Незалежності

Вже вдруге за ініціативи волонтерів та громадськості в місті Пирятині  проводиться благодійний ярмарок на підтримку наших земляків, воїнів АТО, та Олексія Замірка.

Цієї неділі до заходу долучилася Пирятинська міська рада, колективи дошкільних навчальних закладів міста, комунального підприємства „Каштан“ та Національного природного парку „Пирятинський“.  На ярмарку можна було придбати різні цікаві речі: м’які іграшки, книжки від автора, посмакувати солодощами, варениками і пиріжками, смачною польовою кашею, які приготували вмілі господині. Небайдужі дорослі та дітвора, щоб допомогти військовим, плели маскувальну сітку.

Для того, щоб наші воїни-земляки відчули атмосферу цього заходу, сповненого теплом небайдужих сердець та надією на перемогу і мир,  кожен з охочих залишав найщиріші побажання на жовто-блакитному прапорі, який буде передано в зону АТО.

Підтримувати гарний настрій пісенними творами та музичним супроводом допомагали аматори художньої самодіяльності та працівники районного Будинку культури.

На  ярмарку було зібрано 10011 грн., з яких 2800 грн. зібрали працівники міських дитячих садочків, продаючи власні кулінарні вироби та випічку.

По закінченню ярмарку на майдані Незалежності було проведено спільну молитву за нашу єдину Україну, мир та мужню дівчину, льотчицю Надію Савченко.

До присутніх звернулися міський голова Олексій Рябоконь, голова районної ради Сергій Пазюк, депутати районної ради Любов Яременко та Віталій Бабак. В кожному виступі звучали заклики до миру, підтримки вимоги   звільнення Надії Савченко та засудження  політики  Путіна. Авторський вірш прочитала Людмила Шикеринець. Також учасники цієї акції хвилиною мовчання вшанували пам’ять російського політика, громадського діяча Бориса Нємцова.

Пирятинська міська рада висловлює щиру вдячність всім небайдужим пирятинцям, які охоче взяли участь у цій благодійній акції та запрошує долучитися ще ширше коло активних жителів міста до наступної  акції. Чекаємо всіх, дорослих і малих, небайдужих, активних, щирих, сповнених віри, надії та творчих ідей, в неділю на майдані Незалежності о 09.00 годині 15 березня 2015 року.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua