Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 лютого 2017 року 23:23

Депутати вирішили, які зміни до бюджету міської ОТГ винесуть на затвердження

23 лютого понад вісім годин тривало засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. Депутати розглядали питання про затвердження цільових програм на 2017 рік та внесення змін до бюджету міської об’єднаної територіальної громади.

Під час обговорення питання про внесення змін та доповнень до Програми утримання служби благоустрою комунального підприємства „Каштан“ виникли деякі зауваження стосовно роботи підприємства. Голова бюджетної комісії Владислав Йощенко був незадоволений станом ливневих стоків на перехресті вулиць Соборна та Успенська. Мовляв, вони не розчищені і воді нікуди діватися. Директор КП „Каштан“ Віталій Скочко запевнив, що працівники підприємства провели розчистку, після чого виникло жваве обговорення. Тож було вирішено виїхати на місце і подивитися. Як виявилося, звинувачення були безпідставними. Проте всі погодилися, що в місті існує проблема ливневої системи, особливо навесні, коли тане сніг. Тому необхідно працювати над вирішенням даної проблеми.

Найбільше часу депутати витратили на розгляд переліку проблемних питань, які пропонується вирішити при розподілі вільного залишку бюджетних коштів. В бюджеті міської ОТГ є понад 18 млн. грн. нерозподілених коштів, а висунутих пропозицій – на 25 млн. грн. Тому депутатам довелося обирати пріоритетні напрямки. Щоб зекономити видатки, члени комісії вирішили деякі програми фінансувати частинами, а деякі прийняти без фінансування. Спрямували діяльність міської ради у 2017 році на енергоефективні заходи, зокрема, заміну всіх вікон і дверей у навчальних закладах.

Також передбачили кошти на галузь охорони здоров’я. В першому кварталі вирішили виділити Пирятинській ЦРЛ 900 тисяч гривень, Центру первинної медичної допомоги – 720 тисяч гривень на придбання двох автомобілів.

Остаточний перелік питань, що будуть виноситися на сесію, депутати розглянуть на зведених комісіях у суботу, 25 лютого. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua