Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 лютого 2017 року 13:08

Депутати продовжують готуватися до сесії

21 лютого відбулося засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва за участю голів інших постійних комісій. Депутати розглянули близько півтора десятка програм, які стосувалися питань соціального захисту населення, фізичної культури і спорту та освіти, рекомендували винести їх на затвердження сесії. Зазначили, що цього року необхідно більш скрупульозно передбачати видатки за цільовими програмами, щоб ефективніше використовувати бюджет міської ОТГ.

Комісія розглянула питання про внесення змін до рішень одинадцятої сесії міської ради „Про єдиний податок“, „Про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки“, „Про транспортний збір“. Оскільки розмір мінімальної заробітної плати збільшився, було вирішено зменшити ставки цих податків, щоб навантаження на платників було приблизно на тому ж рівні.

Також депутати розглянули кілька листів. Серед них – лист Центру первинної медичної допомоги щодо придбання санітарного транспорту для міської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Медики просять два автомобіля CHEVROLET NIVA для покращення надання первинної медичної допомоги жителям Пирятинської міської ОТГ. Депутати запропонували задовольнити прохання Центру, але за умови придбання автівок більш дешевої моделі.

Додаткових роз’яснень викликало питання про затвердження звіту про виконання бюджету міської ОТГ за 2016 рік, тому його розгляд перенесли на наступне засідання бюджетної комісії, яке відбудеться 23 лютого.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua