Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 лютого 2017 року 17:41

На засіданні постійної комісії із житлово-комунальних питань

17 лютого в рамках підготовки до чергової сесії відбулося друге засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг за участю голів інших постійних комісій. Депутати повернулися до розгляду питання щодо затвердження звіту про надходження та використання коштів бюджету міської об’єднаної територіальної громади на виконання заходів міських цільових програм утримання служби благоустрою та утримання об’єктів комунальної власності комунальним підприємством „Каштан“ та Пирятинською міською радою у 2016 році. Звіт міської ради не викликав зауважень, звіт „Каштану“ вдруге відклали для доопрацювання.

Також комісія розглянула проекти програм на 2017 рік: „Питна вода“, розвитку дорожнього руху та вуличного освітлення, підтримки ОСББ, покращення матеріально-технічної бази комунального підприємства „Готель „Пирятин“, взаємодії з Пирятинським районним сектором Головного Управління ДСНС України  в Полтавській області щодо забезпечення  пожежної безпеки  на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади, обладнання вузлами обліку теплової енергії (реконструкції системи теплопостачання) житлових будинків міста Пирятина.

Реалізація цих програм дасть можливість суттєво поліпшити якість життя мешканців об’єднаної громади. Приміром, заходами програми „Питна вода“ передбачено буріння нової свердловини у місті Пирятині, відновлення мереж водопостачання по вулиці Набережній та в селі Калинів Міст, покращення матеріальної бази міського водоканалу.  

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua