Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 лютого 2017 року 22:19

Депутати міської ради розглядали бюджетні питання

20 лютого відбулося засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. Депутати обговорювали питання, що планується розглянути на сесії міської ради.

Здебільшого питання стосувалися використання бюджетних коштів за 2016 рік: про затвердження звітів про надходження та використання коштів бюджету міської ОТГ на виконання міських цільових програм комунальними підприємствами та одержувачами коштів.

Звіт КП „Каштан“ викликав додаткові запитання у депутатів, тому його розгляд перенесли на профільну комісію. Додаткових роз’яснень попросили і по звіту про виконання бюджету міської об’єднаної територіальної громади. Фахівці міської ради підготують потрібну інформацію на наступне засідання.

Також члени постійної комісії обговорили ряд листів-звернень. Один з них стосувався Програми „Підтримка Пирятинського районного військового комісаріату на 2017-2018 роки“. Відповідпо до неї з бюджету міської ОТГ потрібно виділити 64 тисячі грн. на утримання райвійськкомату та проведення заходів щодо мобілізації та залучення на контрактну службу. Ще одну програму Пирятинського РВК, про територіальну оборону, депутати відправили для доопрацювання.

Депутат районної ради Станіслав Черненко надіслав звернення щодо введення штатної одиниці інструктора з фізичної культури у селах Калинів Міст та Верхоярівка. Члени комісії рекомендували йому розробити програму заходів та подати її на розгляд сесії міської ради.

В цілому бюджетна комісія має розглянути понад сорок питань, тому прийнято рішення провести кілька засідань.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua