Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 лютого 2017 року 13:16

Цього року планується продовження робіт по реконструкції полігона для ТПВ в м. Пирятин

Після завершення наради з питання поводження з твердими побутовими відходами міський голова Олексій Рябоконь, начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Едуард Рева, доцент Полтавського національного технічного університету ім. Кондратюка Оксана Ілляш, директор КП „Каштан“, керівництво Чорнух відвідали Пирятинське сміттєзвалище. Гостей з Полтави та області ознайомлено з комплексом робіт, проведених міською радою спільно з КП "Каштан" по проведенню першого етапу впорядкування міського сміттєзвалища та благоустрою прилеглої до нього території. 

За останні роки міською радою за рахунок власних бюджетних коштів із залученням коштів обласного бюджету, сироробного заводу (по соціальній угоді) та підприємця Бугайова О.В. були проведені роботи по ліквідації несанкціонованого звалища на проїзді до полігону, а також проведені роботи по облаштуванню асфальтованого заїзду, огорожі вїзду, шлагбаума та вагончика для працівників сміттєзвалища. Зазначений обсяг робіт проведений як піготовчий етап для подальшої реалізації виготовленого у 2016 році сучасного проекту "Будівництво полігона твердих побутових відходів для міста Пирятин Пирятинського району Полтавської області на місці існуючого невпорядкованого сміттєзвалища (коригування)". 

Загальна кошторисна вартість проекту складає понад 14 млн. грн. Цього року, у разі підтримки обласною радою поданої міською радою програми, планується виконати роботи на суму близько 6 млн. грн. за рахунок обласних коштів та бюджету міської ОТГ. Це будівництво першого котлована з облаштуванням гідроізоляційного екрана та дренажної системи з укладанням в нього всього наявного сміття, продовження асфальтованої під’їзної дороги, облаштування господарської зони (дезбар’єр, приміщення для складування вторинних ресурсів), опоряджувальні роботи (пожрезервуари, під’їзна дорога до пожрезервуарів, майданчик для миття контейнерів, огорожа території, озеленення, спостережні свердловини).

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua