Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
17 лютого 2017 року 10:13

Депутати готуються до чергової сесії міської ради

16 лютого відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту. Депутати розглядали питання, що планується включити в порядок денний чергової сесії.

Депутати заслухали звіти про виконання низки цільових програм за 2016 рік, розглянули близько 20 програм на 2017 рік, які планується винести на затвердження сесії. Більшість стосувалася соціального захисту. Приміром, передбачаються кошти з бюджету міської об’єднаної територіальної громади на часткову компенсацію витрат за житлово-комунальні послуги учасникам АТО, адресну матеріальну допомогу тим військовослужбовцям, які не оздоровилися в санаторно-лікувальних закладах, на фізичне оздоровлення учасників АТО, на компенсацію витрат за придбане житло родині загиблого Олександра Шляхтича.

Крім учасників АТО та їхніх сімей, міська рада дбає й про інші верстви населення. Розроблені програми:„ Чорнобильці серед нас, з нами в житті та пам’яті“, „Стипендії міської ради обдарованим дітям“, соціальної підтримки сімей, дітей та молоді, покращення матеріально-технічної бази ФАПу в с. Олександрівка та інші.

Постійна комісія рекомендувала сесії затвердити програми розвитку фізичної культури і спорту районної організації ВФСТ „Колос“ на 2017 рік та розвитку пріоритетних видів спорту Пирятинської ОТГ. До речі, за рейтинговими показниками Пирятинська ДЮСШ посіла друге місце в області серед всіх спортивних шкіл Полтавщини.

Депутати розглянули питання про внесення змін до Програми оздоровлення та відпочинку дітей у 2017 році. Було запропоновано передбачити кошти на оздоровлення 747 дітей. Планується організувати дворазове харчування в усіх пришкільних таборах вартістю 27 грн., з них – 22 грн. сплачує міська рада, а 5 – батьки.

В цілому на засіданні постійної комісії розглянули 28 питань.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua