Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 лютого 2017 року 16:20

Проводиться підготовка до чергової сесії

У рамках підготовки до проведення пленарного засідання сесії, яке відбудеться 28 лютого, вчора, 14 лютого, працювала постійна комісія з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг. У засіданні взяли участь голови інших постійних комісій міської ради.

Було обговорено чотири питання порядку денного. Основна інформація стосувалася звітів комунальних підприємств про надходження та використання коштів бюджету міської об’єднаної територіальної громади на виконання заходів міських цільових програм. Без зайвих запитань депутати заслухали та рекомендували сесії міської ради затвердити звіти Пирятинського міськводоканалу та готелю „Пирятин“. Звіт „Каштану“, який протягом минулого року реалізував низку міських цільових програм, зокрема, утримання служби благоустрою,  утримання об’єктів комунальної власності, обладнання вузлами обліку теплової енергії (реконструкції системи теплопостачання) житлових будинків міста Пирятина тощо, відклали для доопрацювання до наступного засідання профільної комісії, яке заплановане на п’ятницю, 17 лютого.

Також комісія надала згоду на організацію співробітництва територіальних громад Пирятинської міської, Дейманівської сільської рад Пирятинського району та Тарасівської сільської ради Гребінківського району в частині спільного фінансування (утримання) інфраструктурного об’єкту КП „Пирятинський міський водоканал“. Підтримала пропозицію делегувати Максима Вараву, заступника міського голови з питань діяльності виконкому міської ради, для участі в комісії  з підготовки проекту договору про співробітництво громад. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua