Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 лютого 2017 року 08:03

„Година запитань до міського голови“

13 лютого в редакції газети „Пирятинські вісті“ працювала „гаряча лінія“. Протягом години міський голова відповідав на питання пирятинців.

Близько півторадесятка запитань надійшло на адресу Олексія Рябоконя. Здебільшого вони стосувалися комунальної теми: які роботи будуть проводитися в навчальних закладах, які вулиці будуть освітлюватися та ремонтуватися цього року. Були й такі проблеми, які порушувалися не однією людиною.

Приміром, два дзвінки надійшли з приводу подальшої долі першої школи. Адже містом ширяться чутки, що заклад закриють. На це міський голова повідомив, що школа є і буде. Тим більше, у навчальному закладі плануються роботи із покращення матеріально-технічної бази.

Також люди зверталися стосовно проблеми відновлення радіо і телефонного зв’язку підприємством „Укртелеком“. Олексій Рябоконь зазначив, що найближчим часом проведе зустріч із керівництвом підприємства, щоб вирішити дане питання.

Пирятинців цікавило, чи буде цього року продовжено будівництво тротуару по вул. Київська та чи буде тротуар від міського ринку до Різдво-Богородицької церкви. Міський голова відповів, що 2017-го плануються видатки на ці роботи. До того ж є перелік вулиць, де планується ремонт доріг та будівництво мереж вуличного освітлення.

Щодо запитань з приводу робіт у шостій школі, Олексій Рябоконь повідомив, що даний заклад визначено опорною школою. Тому з Державного бюджету на її облаштування надійшло близько 4,3 млн. грн. Планується зробити профільні кабінети: фізики, географії, лінгафонний, два комп’ютерних; доукомплектувати кабінети біології, хімії та історії. Решту коштів направити на заходи з енергозбереження. Крім цього, планується виділити кошти з бюджету міської ОТГ на ремонт даху, харчоблоку та актової зали.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua