Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
10 лютого 2017 року 21:24

Пирятинці відправили допомогу в зону АТО

10 лютого в зону АТО відправилася чергова автівка із провізією. Цього разу до збору речей та продуктів харчування долучилися навчальні заклади Пирятинської міської ради.

Ситуація, що склалася в Авдіївці Донецької області, змусила українців знову активізуватися. Допомогу постраждалим везуть з усієї країни. Але не менше потребують цієї допомоги і військовослужбовці, які зараз несуть службу в зоні АТО.

Тому освітні заклади долучитися до волонтерської справи. Учні, батьки, вихованці та педагоги зносили все, що могли. Крупи, макарони, консерви, овочі, засоби гігієни, одноразовий посуд, теплі речі – все це для військових, які захищають Україну поблизу Авдіївки. Серед зібраних речей є й дитячі. Волонтери доправлять їх у дитячі будинки та реабілітаційні центри, що знаходяться у прифронтовій зоні.

Допомогу збирали Пирятинські школи №1, №4 та №6. Всі дитячі садки міста: „Ромашка“, „Сонечко“, „Пролісок“, „Берізка“, „Червона Шапочка“ та Центр дитячої та юнацької творчості. Також долучилася і громада Великокручанської сільської ради. Тож завантажити автівку вдалося повністю.

Пирятинська міська рада та Штаб волонтерського руху Пирятинщини дякують всім небайдужим за допомогу і вже готуються до наступної відправки.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua