Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 лютого 2017 року 17:23

Із засідання виконавчого комітету

9 лютого відбулося засідання виконкому міської ради. Планувалося розглянути питання про виконання фінансового плану та господарську діяльність комунальних підприємств за 2016 рік та затвердити фінансові плани на 2017 рік.

У зв’язку з тим, що податківці тільки-но закінчили перевіряти звіти комунальних підприємств, вони запізно подали свої фінансові звіти і фахівці міської ради не опрацювали їх. Тому було вирішено зняти ці питання з порядку денного. Натомість, члени виконкому вирішили створити робочу групу, яка буде попередньо розглядати звіти комунальних підприємств, а на засіданні виконкому про господарську діяльність мають доповідати самі керівники „Пирятинського міського водоканалу“, „Каштану“, „Пирятинських госпрозрахункових очисних споруд“, „Готелю „Пирятин“ та „Райдуги“.

Далі члени виконкому прийняли рішення про надання матеріальної допомоги на поховання, про видачу громадянам будівельного паспорта забудови земельної ділянки, про впорядкування адреси земельній ділянці та житловому будинку, про надання повноважень посадовим особам на складання протоколів про адміністративні правопорушення.

Після розгляду всіх питань, заступник міського голови Максим Варава звернувся до присутніх із повідомленням про те, що сьогодні вночі в місті сталася пожежа. Одинока мама з двома дітьми залишилася без даху над головою. Члени виконкому вирішили допомогти родині. Максим Варава та Олексій Рябоконь терміново будуть шукати матеріали для того, щоб перекрити дах будинку. А робоча група на чолі із Ігорем Шикеринцем буде працювати над питанням надання матеріальної допомоги погорільцям.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua