Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 лютого 2017 року 19:05

В Пирятині буде підрозділ ГО „Сім’ї загиблих учасників бойових дій Полтавщини“

8 лютого в Центрі громадського діалогу відбулася зустріч сімей загиблих учасників антитерористичної операції з представниками громадської організації ,,Сім’ї загиблих учасників бойових дій Полтавщини“. На зібранні також були представники міської ради, райдержадміністрації, управління соціального захисту населення, Центру допомоги учасникам АТО, Пирятинської районної організації ветеранів Афганістану.

Візит голови громадської організації Петренка Івана Миколайовича, учасника бойових дій, військовослужбовця у відставці та Мочалової Любові Олексіївни, члена організації, матері загиблого учасника антитерористичної операції спрямований на створення відокремленого підрозділу організації в Пирятинському районі та на допомогу у вирішенні питань соціального захисту сімей загиблих учасників антитерористичної операції. Очолити відокремлений підрозділ та опікуватися сім’ями загиблих на Пирятинщині буде дружина загиблого учасника антитерористичної операції Галина Конопльова.

Під час зустрічі були обговорені наболілі питання, які турбують родини загиблих в зоні АТО.  Зокрема, цікавили програми соціального захисту, звертали увагу на недостатність інформації.

Варто зазначити, що Полтавська область одна з перших прийняла обласну комплексну программу підтримки учасників АТО та їхніх сімей. Вирішено питання оздоровлення дітей віком до 7 років загиблих учасників антитерористичної операції спільно з матерями (в м. Пирятин 1 сім’я загиблого учасника АТО оздоровилася в санаторії м. Миргород).

Пирятинська міська рада також піклується про сім’ї загиблих учасників АТО – протягом 2016 року було реалізовано кілька цільових програм: частково компенсувалися витрати на комунальні послуги, виділялися кошти на виплату одноразової грошової допомоги дітям загиблих військовослужбовців до 1 вересня, на харчування дітей 1-11 класів. Програми на 2017 рік будуть прийматися на черговій сесії Пирятинської міської ради.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua