Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 лютого 2017 року 13:51

Фахівці міської ради підвищують кваліфікацію

7 лютого працівники міської ради підвищили кваліфікацію в Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій за програмою тематичного короткострокового семінару „Стратегічне управління та проектний менеджмент в органах влади“.

Програма навчального заходу мала практичне спрямування та включала розгляд питань:

- управління проектами: практичні аспекти реалізації стратегії розвитку громад;

- регіональна економічна політика, Стратегія розвитку Полтавської області на період до 2020 року, інноваційно-інвестиційна політика;

- проектні можливості для територіальних громад.

Здобували нові знання начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту виконкому міської ради Олександр Новіков, в.о. начальника відділу освіти міської ради Микола Василенко та провідний спеціаліст з економічних питань відділу бухгалтерського обліку і звітності виконкому міської ради Любов Тараненко.

Як зазначає Олександ Новіков, діяльність новоствореного відділу спрямовуватиметься на створення сприятливих умов для забезпечення збалансованого економічного, інвестиційного, екологічного та соціального розвитку об’єднаної територіальної громади, тому семінар йому був дуже корисним.  Микола Василенко говорить, що проектна діяльність дуже цікава, тому її потрібно впроваджувати у закладах освіти Пирятинської міської ради для того, щоб залучати додаткові кошти на розвиток навчальних закладів.

За підсумками семінару слухачі отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

9 лютого такий семінар відвідали старости сіл Олександрівка і Калинів Міст Іван Тарасовський і Руслан Лук’яненко та начальник відділу культури і туризму Пирятинської міської ради Лідія Прокопенко.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua