Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 лютого 2017 року 10:49

Учні Пирятинського ліцею зібрали допомогу для дітей Авдіївки

Останніми днями ситуація в зоні АТО загострилася, зокрема, в Авдіївці, Донецької області: постійні обстріли та вибухи, зруйнована інфраструктура, розстріляні місії гуманітарної допомоги. Пирятинці не можуть стояти осторонь цих подій і тому зібрали допомогу для маленьких жителів прифронтової зони.

Штаб волонтерського руху Пирятинщини постійно збирає та відправляє допомогу в зону АТО як військовим-землякам, так і жителям прифронтової зони. Співрацюють із полтавськими та столичними волонтерами. До благодійної діяльності долучаються небайдужі жителі міста та району. І як говорить волонтер Валентина Крагель, ніколи не відмовляє і завжди допомагає Пирятинський ліцей.

Так і цього разу учні ліцею на чолі з педагогом-організатором Наталією Половкою зібрали допомогу для маленьких жителів Авдіївки. Теплі речі, іграшки, канцелярія будуть відправлені у дитячі садочки.

Серед активних учасників волонтерського загону ліцею Валерія Бабельнік. Дівчинка родом із Донецької області, міста Амвросіївка, що за            90 км від Авдіївки. Валерія вже півтора роки живе в Пирятині і говорить, що завжди потрібно залишатися людьми і допомагати тим, хто цього потребує.

Пирятинська міська рада звертається до всіх підприємств, установ, організацій та небайдужих жителів громади допомогти зібрати теплі речі та провізію для постраждалих жителів Авдіївки.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua