Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 лютого 2017 року 15:01

Депутати вирішували, які вулиці освітлювати та ремонтувати у 2017 році

2 лютого відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг.  Депутати обговорили пропозиції, напрацьовані спеціалістами виконкому міської ради, щодо реконструкції вуличного освітлення та ремонту дорожнього покриття.

Заступник міського голови Максим Варава представив на розгляд депутатів  перелік вулиць, які пропонується внести у Програму розвитку вуличного освітлення об’єднаної територіальної громади.  У списку пропозицій їх 33. Після обговорення депутати внесли свої пропозиції – додати до списку ще три вулиці та два провулки. Орієнтовна вартість реалізації Програми – 2 млн. 200 тис. грн. Це значна сума, тому вирішили визначити пріоритетні вулиці, з яких і розпочнуться роботи.

У переліку пропозицій щодо ремонту дорожнього покриття вулиць населених пунктів Пирятинської ОТГ було: 20 вулиць на висипку, 8 – на асфальтування та 3 тротуари. В процесі обговорення депутати додали ще кілька вулиць до списку. Вартість робіт становить близько 18 млн. грн. Вирішили приділити увагу тим вулицям, де взагалі немає ніякого дорожнього покриття. Тому там варто зробити хоча б висипку та грейдерування.

Далі депутати обговорили питання про внесення змін до Правил благоустрою та утримання території міста Пирятин, затверджених рішенням 59-ї сесії Пирятинської міської ради 5-го скликання від 29 січня 2010 року. Зокрема, розглядали норми прилеглої території до підприємств, об’єктів торгівлі, установ та організацій, яку вони мають утримувати в належному стані. Рекомендували відділу із земельних та екологічних питань внести зміни до Правил благоустрою з урахуванням досвіду інших міст України та винести проект рішення на розгляд постійної комісії.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua