Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 лютого 2017 року 14:22

Будівництво Центру надання адміністративних послуг в Пирятині незабаром відновиться

На засіданні виконкому міської ради, що відбулося 1 лютого, розглядалося питання про затвердження проектно-кошторисної документації „Реконструкція частини адміністративного приміщення, що перебуває у власності територіальної громади м. Пирятин, площа Героїв Майдану,2, для облаштування приміщення та розміщення в ньому Центру надання адміністративних послуг (корегування)“.

В рамках співпраці  Пирятинської міської ради та Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) „Реформа управління на сході України“  реалізується Проект по створенню Центру надання адміністративних послуг в Пирятині. Робота розпочата ще в травні 2016 року і вартість проекту становила 1,2 млн. грн. Проте представники GIZ вирішили додати на реалізацію проекту ще додаткові кошти, щоб створити в Пирятині ЦНАП сучасним та європейським, де надаватимуться послуги на високому якісному рівні.

Тому роботи було тимчасово припинено, оскільки корегувався кошторис та вносилися відповідні зміни до робочого проекту. Варто зазначити, що будівництво здійснюється за рахунок коштів Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ та бюджету міської об’єднаної територіальної громади.

Вже є остаточний варіант дизайну інтер’єру та екстер’єру майбутнього ЦНАПу. Змінилася і вартість проекту, тепер становить 1862757 грн. Це буде заклад комфортний як для відвідувачів, так і для працівників, де максимально якісно обслуговуватимуться пирятинці, використовуватимуться інноваційні підходи та електронні сервіси.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua