Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 лютого 2017 року 10:32

На засіданні виконкому відкореговано тарифи із централізованого водопостачання

1 лютого відбулося засідання виконавчого комітету Пирятинської міської ради. На порядок денний було винесено 17 питань. Перше стосувалося корегування встановленого тарифу з централізованого водопостачання КП „Пирятинський міський водоканал“.

Головний бухгалтер підприємства Світлана Габрієлян зазначила, що сьогодні вартість 1 куб. м води коштує для населення 7,62 грн. Проте така вартість не покриває витрати водоканалу, адже здорожчали електроенергія, паливно-мастильні матеріали та збільшилася мінімальна заробітна плата. Тому виникла об’єктивна необхідність відкорегувати тариф. Члени виконкому одноголосно проголосували за дане рішення.

Вартість централізованого водопостачання становитиме:

- для населення 8,40 грн./ куб.м;

- для бюджетних установ  - 12,60 грн./куб.м;

- для інших споживачів – 15,36 грн./куб.м.

Рішення виконкому про корегування встановленого тарифу з централізованого водопостачання КП „Пирятинський міський водоканал“ набирає чинності через 15 днів з дня його прийняття.

Члени виконкому заслухали директора КП „Каштан“ щодо технічного стану основних засобів підприємства. Віталій Скочко зазначив, що техніка на початок осінньо-зимового періоду була готова до роботи, але в процесі виконання завдань постійно виходить з ладу. Також звернув увагу присутніх на стан контейнерів для збору твердих побутових відходів. Багато з них без коліс та кришок. Винні в цьому як пересічні пирятинці, так і працівники підприємства. Тому Віталій Скочко вже підписав наказ стосовно відшкодування збитків КП „Каштан“ його працівниками за недобросовісну роботу.

Під час обговорення згадали стан очистки та посипання доріг та тротуарів. Відповідно до Правил благоустрою міста підприємці та жителі міста мають утримувати в належному стані прилеглі території.

Було прийнято рішення: посилити контроль керівництва комунального підприємства за станом євроконтейнерів та майданчиків для збору ТПВ, посилити роз’яснювальну роботу серед працівників КП „Каштан“, які задіяні при збиранні сміття щодо бережного відношення до євроконтейнерів та контейнерних майданчиків, проводити розчистку території Пирятинської міської ради відповідно до затвердженого порядку організації прибирання снігу та боротьби зі сніговими заметами в осінньо-зимовий період на території Пирятинської міської ради, забезпечити інформування громади Пирятинської міської ради щодо діяльності КП „Каштан“ на офіційному веб-сайті Пирятинської міської ради та в місцевих ЗМІ.

Члени виконкому затвердили проектно-кошторисну документацію „Будівництво полігона твердих побутових відходів для міста Пирятин, Пирятинського району, Полтавської області на місці існуючого невпорядкованого сміттєзвалища (корегування)“. Загальна кошторисна вартість проекта 14,7 млн. грн. Площа полігону - 6 га, потужність об’єкта - 840120 м куб.

Начальники усіх відділів виконкому міської ради прозвітували про роботу виконавчих органів у 2016 році. Члени виконкому розглянули низку питань із забудови земельної ділянки, про нумерацію квартир. Також прийняли рішення про склад експертної групи з питань громадського бюджету (бюджету участі) Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua