Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 грудня 2023 року 09:30

Особисто-командна спартакіада Пирятинської громади серед жінок

Вже стало традицією проводити Особисто-командну спартакіаду Пирятинської громади серед жінок. У спортивному залі ліцею відбулися змагання, в яких взяли участь 8 команд: Березової Рудки, Вишневого, Вікторії, Куріньки, Смотриків, Теплівки, Пирятинського ліцею та міської ради.

Привітав учасниць змагань з прийдешніми святами, побажав успіхів та перемоги секретар міської ради Сергій Пазюк. Відзначив, що українська жінка вправна скрізь: вдома, на роботі та на спортивному майданчику.

Чарівні, тендітні, сильні та витривалі жінки змагалися в різних видах спорту: присіданні, піднятті гирі, качанні пресу, дартсі, стрибках зі скакалкою, шахах, шашках, армспорту та естафеті. Учасниці змагань енергійно та завзято взялися до завдань. Найбільш емоційно та напружено проходили змагання з армспорту та естафета.

За результатами змагань в кожному виді спорту були визначені призери і переможці. Найкращі результати показали: Тетяна Антонець з Вікторії (дартс), Дарина Дзюба з Вишневого (шахи), Юлія Кабушка з команди міської ради (шашки), Антоніна Ткаченко з Смотриків (армспорт), Ольга Стадніченко з Вишневого (підняття гирі), Валерія Смірнова з Березової Рудки (качання пресу), Тетяна Шудря з команди Пирятинського ліцею (присідання), Ірина Науменко з команди Пирятинського ліцею (стрибки зі скакалкою) та команда Березової Рудки (естафета).

В загальнокомандному заліку трійка призерів:

1 місце у команди з Вишневого,

2 місце у Березової Рудки,

3 місце у Теплівки.

Заступник міського голови Тамара Коваленко та голова МО ВФСТ «Колос» Сергій Плетінь подякували учасницям за участь та вручили грамоти, медалі та кубки.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua