Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 грудня 2023 року 15:06

У Пирятині відкрили молодіжний простір

Сьогодні у Пирятині відкрили молодіжний простір "КОЛОМОЛОді".

З`явився він завдяки реалізації на теренах громади відразу двох проєктів.

Ремонт приміщень КГЦ, у яких розташований простір, проведено за рахунок коштів Програми залучення молоді до відновлення України ВІДНОВА:UA, яка здійснюється Міністерством молоді та спорту України, Державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» та громадською організацією «Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» у рамках проєктів ПРООН «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та «Сприяння безпеці людини в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та Уряду Японії. Для проведення ремонтних робіт освоєно 5 тис доларів, за які повністю замінено електромережу та проведено весь комплекс внутрішніх оздоблювальних робіт.

Наповнення молодіжного простору меблями та обладнанням здійснено за рахунок проєкту "Людський вимір – інклюзивні дані для стабільності та розвитку", що реалізується за підтримки благодійного фонду "Світло надії" та Міжнародної організації міграції. 450 тисяч гривень в рамках проєкту виділено на придбання меблів та оргтехніки: ноутбуків, проекторів, принтерів, звукопідсилюючої апартатури, кондиціонерів.

Ідейними натхненниками створення центру стали представники Молодіжної ради, що діє при виконавчому комітеті Пирятинської міської ради.

"Щиро дякую кожному, хто долучився до організації молодіжного простору у нашій громаді, - відзначив під час відкриття міський голова Андрій Сімонов. – Ми розуміємо, що за молоддю – майбутнє, тому прагнемо робити максимально багато для того, щоб дати можливість молодому поколінню самореалізуватися, проявити себе, розкрити потенціал".

Подяками міської ради було відзначено регіонального керівника проєкту ВІДНОВА:UA Сергія Зуєва та працівників Пирятинського муніципалітету, які працювали як над залученням проєктів у нашу громаду, так і над їх реалізацією: начальника відділу економіки та агропромислового розвитку Євгенія Крагеля та головного спеціаліста відділу освіти, молоді й спорту Наталію Охріменко.

До привітань пирятинців з відкриттям у громаді молодіжного простору  долучилися начальник відділу регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту Лілія Шкиря, аналітикиня з питань розвитку молоді ПРООН Софія Пишнєва, програмний координатор програми ВІДНОВА:UA Анастасія Кулеба та регіональний координатор ВІДНОВА:UA Сергій Зуєв. Кожен з виступаючих високо оцінив діяльність Пирятинського муніципалітету в напрямку підтримки та реалізації  молодіжних ініціатив.

На завершення заходу психологиня Ірина Чепур провела тренінг "Довіра – фундмент міцних стосунків з собою".  

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua