Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

17 липня 2024 року, о 13:00, у великій залі адмінбудинку скликається сімдесят шоста сесія Пирятинської міської ради восьмого скликання.

На сесію запрошуються депутати Пирятинської міської ради, Полтавської обласної ради, Лубенської районної ради, керівники та представники комунальних підприємств, установ, організацій, причетні до розгляду питань порядку денного.

 

7 липня 2024 року

Сьогодні на місцевому стадіоні відбулася гра між ФК «Пирятин» та ФК «Молодь» (Полтава). Матч проходив в рамках І туру І кола Першості Полтавської області з футболу.

 

5 липня 2024 року
Працівники відділення соціальної допомоги вдома центру соціального обслуговування отримали нові велосипеди. З бюджету Пирятинської громади на придбання 15 транспортних засобів виділено 100 тисяч гривень.
 
5 липня 2024 року

Хліб – це наше багатство. Дуже важливо не тільки зібрати врожай, але й зберегти його вогоню.

Нагадуємо, що палити, розводити багаття, використовувати відкритий вогонь поблизу хлібних масивів, а також біля скирт соломи та сіна заборонено!

 
4 липня 2024 року
Пирятинська громада відібрана для участі в проєкті "Молодіжні ради у Львівській, Житомирській та Полтавській областях", який реалізується Фондом розвитку громадських організацій "Західно-український ресурсний центр" та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та Проєкту "ГОВЕРЛА".
Метою проєкту є підтримка молодіжних рад у їхньому становленні як спроможних, активних і впливових організацій у сфері місцевих справ.
Герої не вмирають!
Оголошення
Доступ до публічної інформації
Бюджет
Економіка та інвестиції
Для громади
Безпека громади
Охорона здоров’я
Соціальний захист
Освіта
Культура
Житлово-комунальне господарство
Наше місто
Трудовий архів
Надзвичайна кредитна програма для відновлення України
Долучайтесь до лав ЗСУ

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua