Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 грудня 2023 року 14:33

Знову на Пирятинщині засніжило

За інформацією КП «Каштан», зараз на дорогах і тротуарах міста працює 4 одиниці техніки комунального підприємства, а також залучено до розчистки снігу 3 одиниці техніки ФОП Науменко, ПП "Удача" (с.Харківці).  В сільських населених пунктах на допомогу приходять сільськогосподарські підприємства.

Встановлено черговість розчистки - спочатку головні вулиці, в?їзди в місто, дороги біля соціально важливих об?єктів, далі - другорядні вулиці.

Придбано 60 тон піскосуміші для посипання доріг та тротуарів, сьогодні на сесії міської ради прийнято рішення про виділення ще 200 тисяч грн на придбання піскосуміші та 100 тисяч грн - на оплату послуг сторонніх осіб.

На 2022-й рік було заплановане виділення коштів для оновлення матеріально-технічної бази КП "Каштан". Проте, війна внесла корективи в усі програми видатків з бюджету громади. Пріоритетом стали безпекові напрямки фінансування.

Найбільша проблема КП «Каштан» - це недостатня кількість людей, зокрема, трактористів, щоб можна було організувати безперервну розчистку снігу в негоду, та техніки. Вийшла з ладу автовишка та автомобіль МАЗ, який також зазвичай залучається на розчистку снігу.

Крім цього, підприємство працює над відновленням вуличного освітлення. Але замість 4-х електриків в КП «Каштан» працює лише один.

Навіть за таких складних умов, зумовлених браком техніки та працівників, міський голова Андрій Сімонов ставить категоричні вимоги перед новим керівником КП "Каштан" - забезпечувати якісну роботу за будь-яких умов! Голова громади, перебуваючи з робочим візитом в Німеччині, постійно контролює роботу комунальних підприємств.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua