Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 грудня 2023 року 13:39

Працювали сесія та виконком

Відбулися позачергові засідання сесії та виконавчого комітету Пирятинської міської ради.

Перед початком розгляду питань порядку денного сесії було вручено відзнаки з нагоди професійних свят.

Відзнаками Міністерства аграрної політики та продовольства України, Полтавської обласної ради, Департаменту агропромислового розвитку Полтавської ОВА  нагороджено кращих аграріїв громади:

головного агронома  ТОВ „ПКЗ-АГРО“ Сергія Міщенка

директора ТОВ „Леляківська сироварня“ Віталія Ящика

директора ПП „Крячківка-Агро-Плюс“ Ніну Приходько

директора ПСП "Степ" Олександра Щербину.

З нагоди Дня місцевого самоврядування Почесною грамотою голови Полтавської обласної військової адміністрації Філіпа Проніна нагороджено міського голову Андрія Сімонова та секретаря ради Сергія Пазюка.

Почесними грамотами Пирятинської міської ради нагороджені депутати Олексій Гусак, Володимир Криворучко та Олексій Хоменко.

Грамотами міської ради відзначені члени виконавчого комітету і старости: Андрій Божко, Василь Войпанюк, Марія Котяй та Олександр Оніщенко.

За високий професіоналізм, виявлений у наданні послуг жителям громади та внутрішньо переміщеним особам у період воєнного стану, Подяки Пирятинської міської ради оголошені колективам ЦНАПу і відділу соціального захисту та охорони здоров`я міської ради.

У зв`язку з доповідною запискою головного спеціаліста юридичного відділу міськради Сергія Савченка, в якій було вказано на невідповідність прийнятого на минулій сесії звернення депутатів Пирятинської міської ради до Кабінету Міністрів України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Національної поліції України щодо відсутності дієвого механізму обліку споживання газу та якості надання послуг оператором газорозподільних систем АТ „Лубнигаз“, нормам чинного законодавства, рішення було винесено на розгляд сесії повторно. За результатами голосування воно прийняте не було.

Також сесією внесено зміни до Програми благоустрою: додатково виділено 200 тисяч гривень на придбання піскосуміші для посипання доріг та 100 тисяч гривень – на послуги сторонніх організацій. Фінансування цих видатків передбачили і змінами до бюджету громади.

Виконавчим комітетом попередньо схвалено ці зміни, також розглянуто і схвалено нові цільові програми на 2024 рік, які в подальшому розглядатимуться на черговій сесії та щодо них прийматимуться остаточні рішення. Виконкомом було схвалено план роботи на наступний рік, прийняті рішення щодо надання матеріальної допомоги.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua