Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
5 грудня 2023 року 12:23

5 грудня - Міжнародний день волонтера

5 грудня у всьому світі відзначають Міжнародний день волонтера. Це свято кожного, хто за покликом серця допомагає людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання!
В останні роки слово "волонтер" в Україні набуло особливого значення - коли на нашу землю прийшла війна, українці згуртувалися, аби захистити рідну землю та територіальну цілісність держави. До волонтерського руху долучилися багато жителів Пирятинської громади, які з відповідальністю за майбутнє України та її народу, всебічно підтримують усіх, хто потребує допомоги у цей тяжкий для країни час! Волонтерський поклик об’єднав людей різного віку, професій і соціального статусу в єдиному бажанні допомагати!
Тож, шановні волонтери, з нагоди свята бажаю міцного здоров’я, добробуту, витримки та стійкості духу у вашій нелегкій благородній справі. Нехай кожен ваш добрий вчинок спонукає до дії інших, нагороджується людською вдячністю, добром і повагою, надає невичерпних сил та наснаги, надихає на нові звершення на благо нашої громади та всієї країни! Щасливого життя під мирним небом Переможної України!
З повагою –
міський голова Андрій Сімонов

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua