Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
4 грудня 2023 року 15:46

Міжнародна проєктно-інвестиційна діяльність голови громади Андрія Сімонова продовжується у Німеччині

Міжнародна проєктно-інвестиційна діяльність голови громади Андрія Сімонова продовжується у Німеччині.

Міський голова Андрій Сімонов у складі делегації голів громад-партнерів – Гребінківської, Новооржицької та Чорнухинської,  представників Мінрегіону й Полтавської обласної військової адміністрації впродовж тижня, з 2 по 9 грудня, працюватимуть у рамках навчального візиту до Бергської асоціації промиcловості з переробки відходів у німецькому місті Гуммерсбах. Організатором та координатором навчальної поїздки є проєкт «Підтримка ініціативи з експорту технологій захисту довкілля», що впроваджується німецькою федеральною компанією GIZ GmbH.

У рамках реалізації проєкту  міжмуніципального співробітництва шляхом утворення спільного комунального підприємства „Екосервіс-2022“ передбачено обмін досвідом між цим підприємством та Бергською асоціацією. З метою сталого розвитку підприємства та обміну досвідом у сфері управління відходами сьогодні стартувало навчання.

Упродовж тижня учасники делегації матимуть можливість вивчати європейські стандарти та практики з управління і переробки відходів, їх утилізації, з відвідуванням відповідних промислових об’єктів та зон дослідження.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua